1981-09-28 Nya Tjörnbron blir sammanfogad

Tjörnbron fogas samman med sista pusselbiten och äntligen är det fast förbindelse mellan fastlandet och Tjörn efter olyckan ett drygt år tidigare. Bohusläningens reporter Bo Patriksson sitter på kanten mellan brodelarna.
Tjörnbron fogas samman med sista pusselbiten och äntligen är det fast förbindelse mellan fastlandet och Tjörn efter olyckan ett drygt år tidigare. Bohusläningens reporter Bo Patriksson sitter på kanten mellan brodelarna.

19810928Tjörnbron692

19810928Tjörnbron69319810928Tjörnbron691

Tjörnbron fogas samman med sista pusselbiten och äntligen är det fast förbindelse mellan fastlandet och Tjörn efter olyckan ett drygt år tidigare. Bohusläningens reporter Bo Patriksson sitter på kanten mellan brodelarna.

Tjörnbron fogas samman med sista pusselbiten och äntligen är det fast förbindelse mellan fastlandet och Tjörn efter olyckan ett drygt år tidigare. Bohusläningens reporter Bo Patriksson sitter på kanten mellan brodelarna.

Tjörnbron fogas samman med sista pusselbiten och äntligen är det fast förbindelse mellan fastlandet och Tjörn efter olyckan ett drygt år tidigare. Bohusläningens reporter Bo Patriksson sitter på kanten mellan brodelarna.

Tjörnbron fogas samman med sista pusselbiten och äntligen är det fast förbindelse mellan fastlandet och Tjörn efter olyckan ett drygt år tidigare. Bohusläningens reporter Bo Patriksson sitter på kanten mellan brodelarna.
19810928Tjörnbron690

Tjörnbron fogas samman med sista pusselbiten och äntligen är det fast förbindelse mellan fastlandet och Tjörn efter olyckan ett drygt år tidigare. Bohusläningens reporter Bo Patriksson sitter på kanten mellan brodelarna.