1986-02-22 Uddevalla loppet på skidor

Uddevalla loppet på skidor.Lite dum mot skidåkarna var jag när jag placerade mig nedanför backe mot Bjursjön. Jag visste att snart kommer den någon som inte kan ta svängen. Görild Tjugum blev drabbad av min kamera. (255)Josten, ( 254) Hilde, (253)Inger Marie

Uddevalla loppet på skidor.Lite dum mot skidåkarna var jag när jag placerade mig nedanför backe mot Bjursjön. Jag visste att snart kommer den någon som inte kan ta svängen. Görild Tjugum blev drabbad av min kamera. (255)Josten, ( 254) Hilde, (253)Inger Marie

Uddevalla loppet på skidor.Lite dum mot skidåkarna var jag när jag placerade mig nedanför backe mot Bjursjön. Jag visste att snart kommer den någon som inte kan ta svängen. Görild Tjugum blev drabbad av min kamera. (255)Josten, ( 254) Hilde, (253)Inger Marie

Uddevalla loppet på skidor.Lite dum mot skidåkarna var jag när jag placerade mig nedanför backe mot Bjursjön. Jag visste att snart kommer den någon som inte kan ta svängen. Görild Tjugum blev drabbad av min kamera. (255)Josten, ( 254) Hilde, (253)Inger Marie

Uddevalla loppet på skidor.Lite dum mot skidåkarna var jag när jag placerade mig nedanför backe mot Bjursjön. Jag visste att snart kommer den någon som inte kan ta svängen. Görild Tjugum blev drabbad av min kamera. (255)Josten, ( 254) Hilde, (253)Inger Marie

Uddevalla loppet på skidor.Lite dum mot skidåkarna var jag när jag placerade mig nedanför backe mot Bjursjön. Jag visste att snart kommer den någon som inte kan ta svängen. Görild Tjugum blev drabbad av min kamera. (255)Josten, ( 254) Hilde, (253)Inger Marie
Uddevalla loppet på skidor.Lite dum mot skidåkarna var jag när jag placerade mig nedanför backe mot Bjursjön. Jag visste att snart kommer den någon som inte kan ta svängen. Görild Tjugum blev drabbad av min kamera. (255)Josten, ( 254) Hilde, (253)Inger Marie