1992-01-13 Malöga

Malöga flygplats startade redan på 50 talet och tillhörde då Saab. Sedan blev den ägd av komunerna i området där Trollhättan har största delen. Flygplats frågan har varit lång och högljud. Malöga eller ny bygge på Skogaryd men flyget blev kvar på Malöga.

Malöga flygplats startade redan på 50 talet och tillhörde då Saab. Sedan blev den ägd av komunerna i området där Trollhättan har största delen. Flygplats frågan har varit lång och högljud. Malöga eller ny bygge på Skogaryd men flyget blev kvar på Malöga.

Malöga flygplats startade redan på 50 talet och tillhörde då Saab. Sedan blev den ägd av komunerna i området där Trollhättan har största delen. Flygplats frågan har varit lång och högljud. Malöga eller ny bygge på Skogaryd men flyget blev kvar på Malöga.

Malöga flygplats startade redan på 50 talet och tillhörde då Saab. Sedan blev den ägd av kommunerna i området där Trollhättan har största delen. Flygplats frågan har varit lång och högljud. Malöga eller ny bygge på Skogaryd men flyget blev kvar på Malöga.