Stort intresse för Mark Isitt i Uddevalla

På onsdagskvällen arrangerade Liberalerna i Uddevalla ett samtal med journalisten Mark Isitt, med anledning av hans radioprogram Stadsinspektionen i Sveriges Radio P1. Samtalet leddes proffsigt av Jessica Barck.

Jag räknade till omkring 50 personer som hade samlats på Folkets Hus. Tillfället och ämnet var väl valt. Lokala politiska organisationer borde oftare ta tillfället i akt och ordna möten om sånt som engagerar medborgarna. Man kan bjuda in debattörer, forskare eller kunniga journalister och det saknas ju inte andra ämnen att ta upp: företagsklimatet i våra kommuner är en högaktuell fråga som har uppmärksammats på debattplats.

Jag kommer att skriva ett referat av mötet till fredagens tidning, med några reflektioner.

Bohusläningen har som policy att allt unikt material som vi publicerar som huvudregel ska vara plusmaterial, så även mina texter. Det samma gäller mina kollegor på sportredaktionen som också bloggar. Därför har jag inte uppdaterat på några månader.

Tillsvidare har jag bestämt mig för att uppdatera bloggen endast med kortare texter eller information som kanske lika gärna hade hamnat på Facebook eller andra sociala medier. Det blir alltså lite information om vad jag har ägnat mig åt och lite bilder som inte kommer att få plats i tidningen. Ibland kanske jag också skriver lite under rubriken ”Under huven”, om arbetsmetoder och verktyg som jag använder i mitt arbete.

Och här kommer lite bilder från kvällens möte:

Mark Isitt och Jessica Barck, kvällens moderator.
Mark Isitt och Jessica Barck, kvällens moderator.
Gunnar Klasson var flitig med mobilkameran
Gunnar Klasson var flitig med mobilkameran
Många ville debattera. Här pensionerade P4-profilen Jan Gustafsson
Många ville debattera. Här pensionerade P4-profilen Jan Gustafsson
Martina Westbring
Martina Westbring
Gunilla Magnusson (MP)
Gunilla Magnusson (MP)
Dotte Nielsen
Dotte Nielsen
Conny Kristofferson (Mortens krog)
Conny Kristofferson (Mortens krog)
Stefan Björling från Uddevalla kommun
Stefan Björling från Uddevalla kommun