Lagbilden med många bohuskopplingar

Torsdag igen och vi plockar fram tidsmaskinen. Den här gången med en lagbild som har dryga tio år på nacken. Jag hittade den av en slump i Bildbyråns fantastiska arkiv. Och om ni gillar utmaningar kan ni få en sån här:

Hur många kopplingar till fotbollen i Bohuslän hittar ni på lagbilden? Alltså vilka personer har efter att den här bilden togs figurerat i en Bohuslänsk klubb?

060214 Fotboll, Allsvenskan, Lagbild, …rgryte: Bakre raden frŒn vŠnster:  Matti DemegŒrd (sjukgymnast), Erik Johannesen, Valter Tomaz Junior, Angelo Vega, Clifford Mulenga, Dominic Yobe,  Magnus KŠllander, Robin Ganermyr, Hans Bjšrnestšl (material ansvarig). Mellersta raden frŒn vŠnster: Magnus Sehlstršm (mŒlvaktstrŠnare), Ailton Almeida, Henry Scheveleff, Marcus Dahlin, Johan Anegrund, Dejan Jurkic, Boyd Mwila, Mikael Henriksson (massšr). FrŠmre raden frŒn vŠnster: Zoran Lukic (trŠnare), Alexander Mellqvist, Anders Prytz, Rickard Johansson, Dick Last, Axel WibrŒn, Ola Toivonen, Ivo Skiljo, Janne Carlsson (assisterande trŠnare). © BildbyrŒn - 90030
Bild: Andreas Hillergren/Bildbyrån

Jag har faktiskt inte det exakta svaret för helt säkert är det någon mer som varit och vänt i någon av klubbarna här. De som jag kan räkna upp är i alla fall dessa åtta:

Matti Demegård (Grebbestad), Erik Johannesen (Ljungskile SK, Stenungsunds IF), Angelo Vega (Oddevold, IFK Uddevalla, IK Svane), Magnus Källander (Stenungsunds IF), Robin Ganemyr (Oddevold), Zoran Lukic (Ljungskile SK), Alexander Mellqvist (Ljungskile SK), Dick Last (Oddevold, visserligen före 2006).

Det finns kanske fler? Hör gärna av er i så fall.

Lite extra kul är att landslagets förstaval i anfallet till den senaste samlingen också finns med på bilden. Han var 19 år då.

Laget är såklart Örgryte och bilden togs i februari 2006 inför allsvenskan.
Bakre raden från vänster: Matti Demegård (sjukgymnast), Erik Johannesen, Valter Tomaz Junior, Angelo Vega, Clifford Mulenga, Dominic Yobe, Magnus Källander, Robin Ganemyr, Hans Björnestöl (materialansvarig).
Mellersta raden från vänster: Magnus Sehlström (målvaktstränare), Ailton Almeida, Henry Scheveleff, Marcus Dahlin, Johan Anegrund, Dejan Jurkic, Boyd Mwila, Mikael Henriksson (massör).

Främre raden från vänster: Zoran Lukic (tränare), Alexander Mellqvist, Anders Prytz, Rickard Johansson, Dick Last, Ola Toivonen, Ivo Skiljo, Janne Carlsson (assisterande tränare).