Apple watch – Argentina

Handbolls-VM pågår mellan 11-29 januari i Frankrike. Vi håller ett extra öga på ”Äpplet” – den tidigare Kroppsmålvakten Mikael Appelgren. Det här är Apple watch del 2.

När Sverige spelade den andra matchen i handbolls-VM var överraskande inte Mikael Appelgren som vaktade det svenska målet. Trots fredagens storspel och högs räddningsprocent valde förbundskaptenen Kristjan Andrésson Andreas Palicka från start – och hela matchen igenom.

Äpplet fick resa sig från bänken tre gånger, vid tre Argentinska straffar. Den första gick in, så även den andra även om Appelgren var på den. Till sist blev det tredje gången gillt och en straffräddning i slutet.

Sverige krossade Argentina med 35-17 och hade en enkel resa i den andra halvleken. Tuffare blir det i morgon då Danmark väntar. Troligen spelar Sverige med Äpplet från start då, på något annat sätt kan jag inte tolka dagens petning.