Spaning på en riktig sporthelg

Alla helger är sporthelger, det kan vi slå fast redan nu. Men vissa är mer späckade än andra och det är vid sådana tillfällen som jag önskar att det gick att klona sig. Så mycket att se, så lite tid att hinna göra det på. Som nu i helgen.

I morgon är det lördag och som förrätt erbjuder Stenshults IF en traditionsrik tävling för hela familjen. Stenshultsrundan har en distans för alla löpare och en klass för alla åldrar.

Sedan gäller det att forskningen kring kloning går snabbt fram under fredagskvällen och natten för att vi ska kunna suga i oss allt som erbjuds. Kropps har ett dubbelarrangemang i Agnebergshallen där matcherna startar 14 och 16.15.

För den som bär en tv i fickan eller befinner sig i närheten av Varberg så spelar Ljungskile en viktig match på Påskbergsvallen klockan 16.00. Om nu inte kloningen fungerar ännu.

Efter det: hitta en tv som sänder futsallandskampen mellan Sverige och Tjeckien klockan 18.00 med tre IFK Uddevallaspelare.

Söndag, ny sportdag. Nu är det Agnebergshallen som gäller igen. Höstblixten pågår mellan 9 och 16. Efter det ännu en tv-sänd futsallandskamp klockan 19.00 med Granit Berisha, Fredrik Söderqvist och Petrit Zhubi.

Andas? Knappast.

Vad jag ska se? Inget av det.

Jag har en ledig helg och ska gå på hockey i Karlstad istället. Det väntas bli fullsatt i Löfbergs arena och det får väl duga den här gången.

Hörs och ses!

Läs mer om sporthelgen på bohuslaningen.se/sport