Reflektioner från en jobbhelg

En rätt intensiv jobbhelg går mot sitt slut när jag skriver detta. Det har varit en lite annorlunda jobbhelg jämfört med de vi haft den senaste tiden. Fotbollen tog ju som alla vet helt plötsligt slut förra helgen. Ljungskile missade kval och åkte ur och IFK Uddevalla tog sig inte vidare i kvalet till ettan.

Därför fanns det tid till att göra lite annat den här helgen. Som att åka till Kungshamn och gå på pingis-DM till exempel. Det är alltid lika kul att komma ut i idrottsverkligheten och träffa de eldsjälar som brinner för sin sport. Oavsett vilken sport det är. I Sotenäs Idrottshall träffade jag Dalens ordförande Åke Gustafsson. Dalen arrangerade pingis-DM och Åke var tävlingsledare. Jag träffade Lars-Göran som stod i köket och gjorde korv och mos. Jag fick till och med smaka. Inte minst så träffade jag trevlige Kalle Ahlqvist från Munkedal som verkligen brinner för sin pingis.

Pingis-DM i Kungshamn.
Pingis-DM i Kungshamn.
Blev bjuden på halv special i Kungshamn.
Blev bjuden på halv special i Kungshamn.
Som sagt - full fart på pingis-DM i Kungshamn.
Som sagt – full fart på pingis-DM i Kungshamn.
Åke Gustafsson, Dalen och Kalle Ahlqvist, Munkedal håller i gång pingisen i Bohuslän.
Åke Gustafsson, Dalen och Kalle Ahlqvist, Munkedal håller i gång pingisen i Bohuslän.

Jag hann också med ett besök i Agnebergshallen för att se lite på ungdomsturneringen Uddevallakannan. I förra veckan hade vi en story om när min kollega Ulf Blomgren trodde han plockade upp mig när han i själv verket plockade upp en annan kvinna. Inte mindre än tre personer kom fram i Agnebergshallen och kommenterade den storyn. ”Det var det roligaste vi läst i Bohusläningen på länge”, konstaterade de helt oberoende av varandra.

Är väl bara att konstatera att såna historier går hem i en värld där de flesta nyheter annars handlar om elände. Läs historien HÄR!

Mycket folk som vanligt i Agnebergshallen på Uddevallakannan.
Mycket folk som vanligt i Agnebergshallen på Uddevallakannan.
Herrestad pojkar 05 värmer upp inför åttondelsfinalen.
Herrestad pojkar 05 värmer upp inför åttondelsfinalen.
IFK Uddevalla 62 värmer upp inför åttondelsfinalen.
IFK Uddevalla 62 värmer upp inför åttondelsfinalen.