Han gjorde det igen

Är tillbaka på redaktionen igen efter några dagars semester. I onsdags satt jag nämligen på Selhurst Park i södra London och såg Crystal Palace mot Manchester United. Eftersom jag är ett stort Zlatan-fan var det ett bra sätt att få se honom live i United-tröjan. Att ta sig till Old Trafford i Manchester visade sig nämligen bli alldeles för dyrt till slut. Så ett tips till er United-fans som gärna vill se Zlatan. Åk till London – mycket enklare och ta sig dit. Och billigare.

Matchen blev en rätt medioker tillställning dock. United slog många felpassningar och hade svårt att vinna boll. Stjärnorna gick mest runt och såg ointresserade ut. Crystal P spelade bra och var inte alls ofarliga. Men helt plötsligt blixtrade Zlatan och Pogba till och vips stod det 0-1 till gästerna. Zlatan spelade fram Pogba som inte gjorde något misstag den gången.

Hemmalaget kunde kvittera till 1-1 till hemmapublikens stora förtjusning och såg länge ut att ta en poäng. Men så blev det ju inte. Zlatan slog till i 88:e minuten på en mycket vacker framspelning av just Pogba. Efteråt blev det helt tyst på läktaren. Vi var också tysta. Vi satt nämligen på hemmaläktaren och vågade inte riktigt visa var vi hade våra sympatier. Vi hade innan fått höra att vi kunde bli avvisade från läktaren och vi hade något på oss som avslöjade våra United-sympatier eller om vi jublade i fel läge. Och det var faktiskt så det kändes – inte läge att jubla. Det gjorde vi inombords.

Hur som helst var det kul att se en match på Selhurst Park som tar drygt 26 000 åskådare. Och att Zlatan levererade återigen gjorde inte saken sämre. Ber dock om ursäkt för tveksam bildkvalité – jag blev rätt starstruck av att stå så nära alla dessa stjärnor. 🙂

Uppvärmning. United värmer upp strax bredvid oss.
Uppvärmning. United värmer upp strax bredvid oss.
Starstruck. Zlatan och Pogba och alla andra stjärnor värmde upp strax framför oss.
Starstruck. Zlatan och Pogba och alla andra stjärnor värmde upp strax framför oss.