Risig is i Carolina och Munkedal

I kväll skulle Munkedals BK spelat mot Skara i Alltrean. Men någon match blir det inte. Det är kylanläggningen som gått sönder och behöver fixas. Nu blir det troligen match efter helgerna i stället.

Läs mer här: Munkedals ishall stängd tills vidare

Tråkigt – men det kunde varit värre.

Skogsvallen i Munkedal är inte ensamt i hockeyvärlden  med att ha isproblem. Även nattens NHL-match mellan Carolina Hurricanes och Munkedalsfostrade Joakim Anderssons tidigare klubb, Detroit Red Wings, fick ställas in på grund av att isen var för mjuk. 

Lilla Skogsvallen i Munkedal och stora PNC Arena  i Raleigh, North Carolina har alltså liknande frågor att brottas med. I Carolina fick de drygt 18 000 i publiken snällt vända hemåt efter att de väntat ett par timmar inne i arenan.

Troligen är inte lika många påverkade inför tisdagens hockeymatch i Munkedal.