God (fotbolls) jul!

Det där med att Oddevold har en tradition att dela ut en julklapp till sina fans i form av ett nyförvärv eller en förlängning är väl en trevlig gest kan jag tycka. Men i bland ställer det till problem för oss som ska rapportera om det. Aktuellt eftersom denna julen råkar vara min arbetshelg.

Men det är bara att gilla läget. Jag minns en julafton för några år sedan när jag satt och åt julbord hos släktingarna på Smögen i godan ro.  Helt plötsligt dyker det upp ett sms om att Oddevold hade förlängt med Peter Zwetsloot Isaksson lagom till Kalle Anka skulle börja.

Som tur är finns det ju telefon man kan maila i från. Det var bara att dra i gång den och under bordet skriva en artikel om att han förlängt, och lägga in citat både från Oddevold och den populäre målvakten. Jag mailade in artikeln till den som satt på redaktionen som fick lägga ut den på webben.

Johan Ederwall antyder att det kan bli något liknande i år. 22 december kom en förlängning med Eric Kallberg. Men det nöjer sig väl inte de trogna Oddevoldfansen med. 😉 Jag ger mig fasen på att det dyker upp något den 24 december. Jag är beredd. 🙂

God jul på er allihop.

För några år sedan kom tomten med en målvakt i form av Peter Zwetsloot Isaksson till oddevoldfansen - på självaste julafton.
För några år sedan kom tomten med en målvakt i form av Peter Zwetsloot Isaksson till oddevoldfansen – på självaste julafton.