Från Uddevallakannan till SM-slutspel

Tidsmaskinen den här torsdagen tar oss tillbaka till söndagen den 15 november 2009 och finalerna i Uddevallakannan. Det var ett lyckligt IFK Uddevalla-gäng som precis vunnit sin final. Föga visste väl spelarna då att detta skulle komma att bli början på en mer framgångsrik futsal-saga än någon kunde ana.

Flera av dessa unga talanger spelar nämligen nu i ett av Sveriges bästa lag IFK Uddevalla futsal som nu är på väg mot SM-slutspel. Målet är solklart – det finns inget annat än SM-guld.

Vi har namnen på några av spelarna – hjälp oss gärna med namnen på övriga spelare.

På den övre bilden har Mido, som nu spelar futsal med Diaspora, precis gjort ledningsmålet i Bohuskannan och kastar sig i famnen på IFK Uddevalla-stjärnan och landslagsspelaren Fredrik Söderqvist. Mido har just bytt till Oddevold och Söderqvist funderar just nu på var han ska spela fotboll nästa säsong.

På bilden under är det laget som vann Bohuskannan 2009. Från vänster: Henrik Adolfsson Ytterby, Mergim Berisha, ?, ?, Edon Qeriqi, Fredrik Söderqvist, Mattias Hansson, Mahmoud Al Mouti kallas Mido och ? Liggande: målvakten Linus Bratt.

Mido, som nu spelar futsal med Diaspora, kastar sig i famnen på  IFK Uddevalla-stjärnan och landslagsspelaren Fredrik Söderqvist inför en inte alltför road publik. Mido har just bytt till Oddevold och Söderqvist funderar  just nu på var han ska spela fotboll nästa säsong. Foto: Ronny B Nilsson
Mido, som nu spelar futsal med Diaspora, kastar sig i famnen på IFK Uddevalla-stjärnan och landslagsspelaren Fredrik Söderqvist efter att ha gjort ledningsmålet i finalen i Bohuskannan. Mido har just bytt till Oddevold och Söderqvist funderar just nu på var han ska spela fotboll nästa säsong. Foto: Ronny B Nilsson
Här är laget som vann Bohuskannan 2009. Från vänster: Henrik Adolfsson Ytterby, Mergim Berisha, ?, ?, Edon Qeriqi, Fredrik Söderqvist, Mattias Hansson, Mahmoud Al Mouti kallas Mido och ?. Liggande: målvakten Linus Bratt.
Här är laget som vann Bohuskannan 2009. Från vänster: Henrik Adolfsson Ytterby, Mergim Berisha, ?, ?, Edon Qeriqi, Fredrik Söderqvist, Mattias Hansson, Mahmoud Al Mouti kallas Mido och ?. Liggande: målvakten Linus Bratt.

2 kommentarer om “Från Uddevallakannan till SM-slutspel

  1. Daniel Johansson 3:å från vänster, Mattias Orstam längst till höger och Anton Rönnblom nere till vänster.

Kommenteringen är stängd.