Apple watch – Egypten

Handbolls-VM pågår mellan 11-29 januari i Frankrike. Vi håller ett extra öga på ”Äpplet” – den tidigare Kroppsmålvakten Mikael Appelgren. Det här är Apple watch del 5.

Noll procent är ju vad det är. Men jag tror inte att  någon kommer i håg det, bryr sig om det eller räknar på det efter den här matchen. Sverige vann och det var det som räknades den här gången.

Det var Andreas Palicka som fick förtroendet i det svenska målet när gruppspelet skulle avslutas mot Egypten. Det förtroendet tog han vara på och storspelade, framförallt i den första halvleken då det mesta fungerade bra för Sverige. Egypten lyckades sätta två bollar den första kvarten och kontringarna var det vassaste hotet framåt. Inte sällan med Palicka som framspelare.

Sverige rann i från med ett anfallsspel bredare än Nilen. I slutet byttes det friskt och även Mikael Appelgren fick komma in med ungefär sju minuter kvar. Han lyckades inte rädda något skott av de fem som sköts på slutet när det var Hawaiihandboll och avgjort.

Noll procent är ju vad det är. Men i dag betydde det ingenting.