Inte snabbast att få sparken

Efter två omgångar får Joakim Jensen sparken från Gauthiod. Han har inte riktigt levt upp till klubbens förväntningar och tappat förtroendet från spelarna bland annat. Gauthiods Lars Emanuelsson säger att klubben och Jensen inte är överens om hur gruppen ska utvecklas vidare och nu tar assisterande spelande tränaren Richard Nilsson över.

Att få sparken efter två matcher är inte vanligt. Men i vårt område är Joakim Jensen inte ensam. Det finns faktiskt en som är värre. Handbollstränaren Thomas Franzén fick gå efter bara en seriematch med IFK Trelleborg säsongen 2008. Gudmundur Magnusson fick leda Ljungskile SK i fem seriematcher säsongen 2009. Sedan fick klubben nog och sparkade honom.

Det finns säkert de som är ännu värre. Har ni något exempel?

Thomas Franzén fick gå från IFK Trelleborg efter en seriematch säsongen 2008 Foto: Gösta Axelsson
Thomas Franzén fick gå från IFK Trelleborg efter en seriematch säsongen 2008 Foto: Gösta Axelsson
Gudmundur Magnusson fick sparken efter fem seriematcher i Ljungskile SK 2009. Foto: Lasse Edwartz
Gudmundur Magnusson fick sparken efter fem seriematcher i Ljungskile SK 2009. Foto: Lasse Edwartz